Vi på Actioncenter gillar hur extremsporten som kallas Paintball växer i Sverige. Hos oss kan du boka in dig och dina vänner på Paintball och all utrustning ingår då i arrangemanget. Om du sen fastnar för den här tävlingsformen så kanske du vill köpa egen utrustning. Då rekommenderar vi bland annat Teknikmagasinet


 

Teknikmagasinet

Du som vill ha egen paintballutrustning kan till exempel köpa paintballmarkörer och paintballkläder på Teknikmagasinet. I Teknikmagasinets sortiment finns:

  • Lättanvänd paintballmarkör

Lättanvänd paintballmarkör med låg vikt och bra precision – en perfekt nybörjarmarkör! Painballpistolen drivs av en kolsyrepatron och kräver en pumprörelse mellan varje skott. Utgångshastigheten på kulan ligger på ca 76 m/s. Ett magasin rymmer 10 kulor. Lev inkl pipplugg samt fem förladdade magasin.

  • Heltäckande kamouflagedräkt för paintball.

Heltäckande ghilliedräkt (kamouflagedräkt) anpassad för paintball som låter dig smälta in bland träd och mossa – perfekt för paintball i skogen, naturfotografering eller för att gömma dig från frugan på stugsemestern! One size – fits almost all.

  • Taktisk väst för Soft Air Gun.

Bekväm insatsväst (eller stridsväst) som rymmer alla dina prylar när du kör airsoftspel. Du får t.ex. plats med extrabatteri, handeldvapen, lapp från mamma, energibars, ficklampa och mycket mer. Västen är tillverkad i nylon och kan justeras för att passa ovanpå övrig militärklädsel.

  • Robust semiautomatisk paintballmarkör.

Robust paintballmarkör med mjuk tvåfingersavtryckare, bottomline och vertikal bollmatning. Paintballgeväret är semiautomatisk vilket gör att du kan skjuta boll efter boll bara genom att trycka på avtryckaren. Utgångshastigheten ligger på ca 92 m/s och magasinet rymmer ca 200 bollar. Drivs med en 88 g CO2-patron. Markören har en smart quick release-spärr för att du enkelt ska kunna ta isär den för rengöring eller smörjning av o-ringar. Lev inkl ViewLoader.

  • Nybörjarset för paintball med semiautomatisk markör.

Komplett nybörjarset för paintball med allt du behöver för att kasta dig ut i den färgglada sport som är paintball. Den medföljande markören har mjuk tvåfingersavtryckare, vertikal bollmatning och är semiautomatisk så du slipper pumpa mellan skotten, utan det är bara att peppra på för allt du är värd! Markören har även Picatinny/Weaver-skenor för montering av kikarsikten eller andra tillbehör. Hållbar polymerkonstruktion med gummerade handtag för säkert grepp. Magasinet rymmer ca 200 bollar. Lev inkl mask, adapter för 88 g kolsyrepatron, 1 st 88 g kolsyrepatron samt ViewLoader.

  • Startpaket för paintball med markör, skyddsmask och Viewloader.

Paintballstartpaket med MP5-inspirerad, semiautomatisk markör i aluminium och komposit. Markören har öppna riktmedel, picatinny-skenor och avtagbart frontgrepp. Utgångshastighet 92 m/s. Magasinet för 200 bollar. Lev inkl en 88 g CO2-patron, adapter, Viewloader samt skyddsmask.


Teknikmagasinet:

Hitta hit!

Via länkarna nedan så hittar du kartor till våra olika anläggningar.

Aktivitetsparken

Vattenparken

Arnalids SPA

 

Go to top